Novetats

Convocades les V Jornades de la Marina Baixa

Per cinquena vegada, AEMABA està organitzant unes jornades de patrimoni de la Marina Baixa. En aquesta ocasió es celebraran al mes d'abril del 2016 entre Polop i Callosa d'en Sarrià.
El tema és "La primera meitat del segle XX". És continuació de treball realitzat per al segle XIX, al qual vam dedicar les IV Jornades (celebrades a Benidorm i Vilajoiosa). I és també un tema d'història prou recent sobre el qual sembla que ja ha arribat el moment d'investigar objectivament. La "memòria històrica" dels fets ocorreguts en la II República, la Guerra Civil i la postguerra immediata ho mereix.
Però és un temps de canvis que abraça unes altres dimensions a més de la política o militar. En particular des de l'òptica comarcal. L'arribada del ferrocarril i les carreteres. Dels excursionistes, els arqueòlegs, els futbolistes i els mestres. Les vacances d'un cercle d'artistes famosos d'Alacant a la vall de Guadalest i Polop. La presència creixent de les dones en diversos àmbits.
Un temps apassionant del que sabem molt poc. Esperem la col·laboració de molts ponents, als qual demanem de moment la intenció de vindre a les Jornades, amb un títol i un resum de 50 paraules. Al nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu ordinari (plaça de l'Era 12, Sella).